Engineering Excellence in Pumping Solutions

DUYURU

25/09/2017

Mas-Daf Makine Sanayi Anonim Şirketi’nin 18/09/2017 tarihinde yapılan 2016 yılına ait olağan genel kurul toplantısında, şirketimizin 2017 yılı hesap dönemi için ;

İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü’nün 412447 sicil numarasında, 017 200 899 490 0010 mersis numarasında ve Mecidiyeköy, Akıncı Bayırı Sokak, Şükür İş Merkezi No.10 Kat.3 Şişli/İSTANBUL adresinde faaliyet gösteren ve Mecidiyeköy Vergi Dairesinin 172 008 9949 Vergi Numarasında kayıtlı “BİLGİ BAĞIMSIZ DENETİM VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK ANONİM ŞİRKETİ” bağımsız denetçi olarak atanmıştır.

Mas-Daf Makina Sanayi A.Ş 1977 tarihinde kurulmuş olup İstanbul Tuzla Aydınlı Mah. Birlik OSB 1. Cad. No:17 adresinde faaliyetine devam etmektedir.

Şirket faaliyetlerini merkez adresinin yanı sıra Türkiye’de kurulan şubeleri vasıtasıyla yürütmekte olup; Şirketin Türkiye dışında başka her hangi bir ülke de her hangi bir iştiraki, ortaklığı, irtibat bürosu, bağlı kuruluşu, şubesi bulunmamaktadır.